Lubię doświadczone kobiety :szeroki_usmiech
Nie zapala się kontorlka od świec auto nie odpala Octavia I
Zwiń
X
-
Nie zapala się kontorlka od świec auto nie odpala Octavia I
Witam wszystkich podobnych tematów na forum było sporo ale po przeczytaniu znacznej ich liczby nie doszukałem się nigdzie takiej samej sytuacji.
W sobotę wyjechałem z Olsztyna do Ostrołęki autko normalnie odpaliło i jechało u teściów po około 4h postoju po przekręceniu kluczyka zaświeciła się na dosłownie pół sec kontrolka od świec auta nie udawało się odpalić po każdym przekręceniu zapłonu kontrolka już się nie świeciła z desperacji jakoś udało mi się odpalić skodę na pych i dojechać z powrotem do Olsztyna z rana rana próbowałem odpalić auto i kontrolka od świec przestała się zapalać.
Podczepiłem kompa (polski Vag4.9) i próbując wejść w sterownik silnika nie mógł wcale nawiązać komunikacji jak wszedłem w ABS wyskoczył błąd 1314 jak wszedłem w licznik to pokazał mi błąd związany z napięciem z kluczyka nie pamiętam dokładnie kodu.
ktoś ma jakieś pomysły może ? Albo namiary na dobrego elektryka samochodowego w Olsztynie ?
-
-
lajdos, Nie będzie to kostka stacyjki albo przekaznik świec.http://picasaweb.google.com/ocp.maloslask1
Pozdrawiam ANIOL
Komentarz
-
Komentarz